Detta är på gång!

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.
Klicka på evenemanget så får du uppgifter om tid och plats.

11 dec
Gudstjänst i Pörtoms kyrka. Liturg Ulf Sundqvist, predikant Anders Blomberg, Gerd Lindén

söndag kl: 10:00
Pörtoms kyrka

11 dec
Gudstjänst i Närpes kyrka.Liturg Ulf Sundqvist, preidikant Anders Blomberg, DinaWikstedt. Närpes skolmusikkårs B-orkester, dir. Peter Roos

söndag kl: 12:00
Närpes kyrka

11 dec
"Imagine Christmas" Julkonsert i Närpes kyrka med Mikael Svarvar, Maria och Thomas Höglund.Programblad 10/15 e

Närpes kyrka

11 dec
barnens julfest i Övermark kyrka, Sundqvist, G. Linden, barnledarna, alla barngrupper. Efteråt servering i församlingshemmet.

Övermarks församlingshem församlingssal, Övermarks kyrka
Övermarks församlingshem församlingssal, Övermarks kyrka

12 dec
Barnens julkyrka i Luthergården kl. 9 och kl. 10. Julberättelsen för barn under skolåldern. Alla välkomna!

måndag kl: 09:00
Luthergården

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: