Detta är på gång!

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.
Klicka på evenemanget så får du uppgifter om tid och plats.

50 års konfirmander
Du som konfirmerats i Närpes kyrka år 1968 är med maka/make/vän hjärtligt välkommen på 50-års träff söndag 24.06.2018. Högmässa kl. 12.00. Efteråt mat och kaffe (15 euro/pers.), program och fri samvaro i församlingshemmet. Anmäl senast 15.06 till +358 (0)6 220 4200 eller narpes.pastorskansli [at] evl.fi meddela eventuella dieter.

26 majFörsamlingsafton i Pörtom förs.h. med gäster från vänförsamlingen i Varbla.
Tid: lördag kl.18:00
Plats: Pörtoms församlingshem
27 majGemensam Högmässa i Pörtoms kyrka med besök från vänförsamlingen i Varbla. predikant Lembit Tammsalu, Liturg Ulf Sundqvist, G Lindén
Tid: söndag kl.12:00
Plats: Pörtoms kyrka
29 majSyföreningsdag på Fridskär Samuel Erikson tal och sång, Mary Nystrand-Pärus inspiration för mission. Servering.
Tid: tisdag kl.13:00
Plats: Muu tila
02 junSkolgudstjänst för åk 1-6 i Övermark kyrka
Plats: Övermarks kyrka
02 junSkolgudstjänst för åk 1-6 i Pörtoms kyrka
Plats: Pörtoms kyrka
02 junSkolgudstjänst för åk 1-6 i Närpes kyrka
Plats: Närpes kyrka

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: