Detta är på gång!

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.

14 feb
Gemensam högmässa i Närpes kyrka för Gemensamt Ansvar pred Lars Lövdahl, lit Tom Ingvesgård, Gerd Lindén. Musik av Legatoelever. Efteråt lunch i församlingshemmet till förmån för Gemensamt Ansvar.

söndag kl: 12:00
Närpes kyrka

14 feb
Psalmkväll i Pörtoms kyrka till förmån för vänförsamlingen Varbla Sundqvist, Lindén

söndag kl: 18:00
Pörtoms kyrka

SLEFs avdelning i Öster Yttermark årsmöte hos Urda Lundell

15 feb
Föräldrasamling för församlingens dagklubbar i Övermark församlingshem kl. 18.30. Boris Salo talar om stress för småbarnsföräldrar.

Övermarks församlingshem församlingssal

Mångkulturellt café Albert, MultiCulti

Nya och gamla närpesbor är välkomna att umgås över en kaffekopp

Café Albert

15 feb
Föräldrasamling för församlingens dagklubbar i Övermark församlingshem kl. 18.00. Boris Salo talar om stress för småbarnsföräldrar.

Övermarks församlingshem församlingssal

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar:

Live sändning