Detta är på gång!

FÖRSAMLINGSVALET 2018
Påverka framtiden i din församling!
I församlingsvalet väljer församlingsmedlemmarna förtroendevalda som leder församlingens verksamhet.
Kandidatuppställningen avslutas 17.9.2018
Förhandsröstning 6-10.11.2018
Valdag söndag 18.11.2018
mer information se www.forsamlingsvalet.fi

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.

22 julGudstjänst i Övermarks kyrka Lars Lövdahl, Sam Lindén. Efter gudstjänsten bjuder Ebba Carling på kaffe i församlingshemmet.
Tid: söndag kl.10:00
Plats: Övermarks kyrka
22 julHögmässa på Fridskär Simon Jern pred., Ingvesgård lit., S.Lindén.
Tid: söndag kl.12:00
Plats: Besök på annan plats
22 julSamling på kyrktorpet. Lövdahl
Tid: söndag kl.14:00
Plats: Besök på annan plats
22 julKvällsgudstjänst på Frank Mangs Center.Ingvesgård, S Lindén
Tid: söndag kl.18:00
Plats: Muu tila
24 julKyrkogårdsvandring i Närpes "Minnesmärken och märkespersoner". Deltagaravgift 5 euro, kaffe ingår. Arr: Närpes Guideklubb rf.
Tid: tisdag kl.18:00
Plats: Närpes begravningsplats
29 julGudstjänst i Övermarks kyrka Joel Snickars pred., Tom Ingvesgård lit., Sam Lindén
Tid: söndag kl.10:00
Plats: Övermarks kyrka

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: