Detta är på gång!

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.
Klicka på evenemanget så får du uppgifter om tid och plats.

50 års konfirmander
Du som konfirmerats i Närpes kyrka år 1968 är med maka/make/vän hjärtligt välkommen på 50-års träff söndag 24.06.2018. Högmässa kl. 12.00. Efteråt mat och kaffe (15 euro/pers.), program och fri samvaro i församlingshemmet. Anmäl senast 15.06 till +358 (0)6 220 4200 eller narpes.pastorskansli [at] evl.fi meddela eventuella dieter.

25 aprKarasamling i Pörtom församlingshem
Tid: onsdag kl.13:00
Plats: Pörtoms församlingshem
26 aprAllsångscafé för hela familjen i Övermarks församlingshem, dagklubben medverkar, Rosengård, Örn, Carling, Övermarkkören. Servering och lotteri för Gemensamt Ansvar.
Tid: torsdag kl.19:00
Plats: Övermarks församlingshem
29 aprGemensam Högmässa i Närpes kyrka. Pred. Lövdahl, Lit. Ingvesgård, S.Lindén, Laudate
Tid: söndag kl.12:00
Plats: Närpes kyrka
30 aprValborgsmässosamling i Töjby bykyrka, David Forsblom, Samuel Erikson, sång av ungdomar, paus med servering.
Tid: måndag kl.19:00
Plats: Muu tila
02 majVårauktion på Luthergården
Tid: onsdag kl.19:00
Plats: Luthergården
03 majÖppet stickcafé för Gemensamt Ansvar i församlingshemmet. Kom med och lär dig sticka GA-logon på vantar eller disktrasor. Kl 14.00 kommer Therése från Handarbetsaffären och förevisar nyheter. Kaffepannan varm hela tiden. Kom och gå som du vill.
Tid: torsdag kl.13:00
Plats: Närpes församlingshem

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: